Nenehatun Kız Anadolu Lisesi

Telefon : Okul (442) 235 17 42
Belgegeçer : Pansiyon Telefon ve Faks No (442) 235 17 41
WEB https://nenehatunkl.meb.k12.tr
Adres : Lalapaşa Mah. Hastaneler Cad. Nenehatun Kız Anadolu Lisesi Yakutiye/ERZURUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeden Milli Eğitim´in temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, yenilik ve gelişmeleri takip eden, toplumsal ve bireysel ilişkilerde özgüveni gelişmiş, yetenekleri ile ön plana çıkabilen anadilini ve kültürünü özümsemiş, ulusal değerleri yaşatmayı kendine amaç edinmiş ve teknolojik gelişimin gerektirdiği akademik donanıma sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1